понеделник, 31 май 2010 г.

Непредвидена публикация


Както вече отбелязах , аз съм в заверка и би трябвало основно да чертая, което, уви, аз не правя толкова старателно, колкото би следвало. По същата причина гледам и да не се занимавам много с блогосферата тъй като ми е прекалено интересно и губя доста време. Но се оказа, че съм номинирана от Nezzo за Блог на деня, за което съм й искрено благодарна. По случая ще ви разкажа нещо мъничко.
Аз обожавам дъжда. Особено летният. Топлият, летен дъжд, който се излива в задушния, жарък следобед на някой мързелив ден. Когато всичко е застинало и въздуха може да се реже с нож и маранята кара силуетите да танцуват под парещите лъчи на слънцето. Тогава дъжда е като един дългоочакван благодат, който идва за миг, разнася прохлада и отминава само за няколко минути. Обожавам усещането от едрите капки, които се стичат по кожата ми. Хладните пътечки, които прокарва всяка една по тялото ми. Усещането за безгрижие и радост. Желанието да скачам в локвите като малко дете. Спомените за онези лета при баба ми, когато се промъквах с братовчед ми до магазина за дъвки насред пороя.
Всичко това ми носи дъжда. А въздуха след него е кристално чист и свеж. В град като Плевен, където съм родена и лятото температурите са изключително високи, дъжда се явява истинска манна небесна.

снимка: musicangel071

четвъртък, 27 май 2010 г.

Гълъби

Поради факта,че влизам в заверки с пълна сила и няма да имам особено време, даже и за сън, следващите две седмици най - много да качвам по някоя снимчица тук. Дори и това е съмнително. Това са няколко гълъба, които снимах, докато обикалях да снимам облицовки за едно есе. Този семестър ще ми е нужен изключително много късмет, за да заверя.

сряда, 19 май 2010 г.

...?

вторник, 18 май 2010 г.

Обувчици част 3

Поредният чудесен, слънчев следобед с невероятна компания и прекрасни снимки в края на разходката.

понеделник, 17 май 2010 г.

Обувчици част 2

Снимка резултат от една приятна разходка в чудесна компания.

неделя, 16 май 2010 г.

AC/DC

С известно закъснение и без особен смисъл след толкова изписано по въпроса, но все пак и аз да се отчета, че бях там и дивях наред с още 60 000. Такова шоу просто няма как да не го отбележа.
P.S. Ще ме извинявате за нещастните снимчици, но толкова са му силиците на телефончето.

вторник, 11 май 2010 г.

Парички


Малко пролетно настроение от изминалите дни. :))))

понеделник, 3 май 2010 г.

Празни мисли


Не знам какво да напиша. Нямам вдъхновение. Липсва ми муза. Трябва да напиша нещо. Не знам какво. Нямам идея. Единственото, което искам е да ходя. Да обикалям. За предпочитане в парк с дървета и слънце, което да се заиграва с листата им. Не мисля. Не разсъждавам. Не мога да свърша нищо. За организация не може и да стане на въпрос.
Поради липса на някаква сносна мисъл задържала се в главата ми ще ви разкажа за айс шоколада, който пих вчера. Бяха го нарекли Шоко айс. описанието му беше невероятно - шоколад на прах разтворен в разхлаждаща напитка със сметана пурички и шоколадова усмивка. описанието страхотно. Веднага си го поръчах и зачаках да отпия от тази сладка наслада в чаша. Но се оказах доста неприятно изненадана. Така шоколадовото нещо от описанието се оказа горчиво и блудкаво. Сметаната не се разтваряше в прекалено многото вода, която му бяха сложили, а за усмивка и дума не може да става. Някак си останах с неоправдани очаквания. За щастие това не беше голяма загуба, въпреки 3-те лева, които дадох за тази блудкавост. Бях с две прекрасни дами и те подсладиха деня ми достатъчно. А разговорите за дрехи и веселото кикотене не изискват особена мисъл.
Дано скоро успея да се взема в ръце и да си свърша работата, която само се трупа ли трупа ...