вторник, 17 август 2010 г.

Блог ли каза?

Първо да се извиня за дългото отсъствие, почти месец, но липсата на интернет, пък и многото и приятни изживявания последния месец ме възпрепятстваха да пиша. Сега да наваксам набързо.
Преди месец се въртеше една наградка из блоговете за чудесен блог. И аз получих една от любимата ми ...purple... мерси мила моя! За съжаление наградката е в не чак толкова нравещия ми се розов цвят, но аз бързичко си я пребоядисах в жълтичко, както на мен си ми харесва. :) Предполага се, че трябва да посоча 5 човека, но има ли смисъл вече да го правя 1 месец по-късно не се знае.

Другото, което ме съмнява е до колко добър блогър съм аз като изчезвам за по месец без предопреждение, може би е по - уместна за момента да си взема значката на Nezzo за лош блогър, особено както е написала, че никой няма да я вземе как да не се изавя като урсуз коза и да си я бодна на чудесното блогче :). Погледнато реално аз от 1 месец не съм писала нищо пък и не коментирам редовно другите, не съм ги и чела пак от толкова време, въобще една лоша, лоша, не е за приказване.
Но точно в момента ума ми е пропит от розова мъгла, а в корема си развъждам пеперудки и чак до пеперудища стигам. Щастлива съм и истински спокойна, както не съм била от години, поне от петилетка. Виновника за това ми състояние си знае кой е. :) Дано не ми се сърдите много за отсъствието, въпреки че съм съмнявам да съм липсвала на някой до толкова, че да се нацупи. :))))

П.П. Който каквато картинка си хареса да си я слага по свое усмотрение. Ако ви следя, значи смятам блогчето ви за чудесно. :)))

8 коментара:

Alhzar каза...

Не, изобщо. Само присъствие и малко писане...

lenival каза...

мня!!! много имаш да се изкупваш, хич не я слушай Неззо...ама първо улови частот пеперудите си, докато аз се опитвам да подредя малко моите собствени!
:")

YMY каза...

Съмняваш се да ти се нацупя??? Хаха, ами не позна! "Шсъ" нацупя и туй то!
И наистина в последно време си ужасен блогър!^^

Хайде стига толкоз хубави неща, ми вземи да ми се реваншираш "live"! ;-)

YMY каза...

Тая, "пЪ", как ме превари! :-D ^^ Пиша си аз, цъкам "Публикуване на коментара" и к'во, моля Ви се? ...
А бе ще ви дам аз на вас едни "фифируди"! Зарязали сте ме заради вашите пеперудопораждачи и много сериозно почвам да се сърдя! |-( :-/
И ако си мислете, че ще минете само с плоски извинения, жестоко сте се объркали! (Признавам само действени помиряващи средства!) 8-) Хм!

Alhzar каза...

Хаха, като чувал с шоколад!

YMY каза...

Ти не си се провинила, ама на теб няма да ти откажа! ;-) Дай насам чувала! ^^

Alhzar каза...

Ми аз с тая диета, направо даром ще ви го дам :D

Ondine каза...

:) Важното е,че си имала приятни изживявания,мани го този нет! ;)

Публикуване на коментар

Ще се радвам на вашия коментар, стига да не сте груби или цинични.