събота, 27 февруари 2010 г.

Чукнах 20



Просто чудесно :) вече имам 2о последователя - едно така приятно закръглено число, което заслужава да бъде отбелязано. Има няма два месеца по-късно и 20 последователя - мисля, че чудесно се получи. Аз започвам да свиквам с идеята, че имам блог и трябва и да го попълвам сравнително често. Има някой статии, които се получиха точно, както си представям, че трябва да изглежда един блог, за други се притеснявам, че са една идея по-лични от необходимото, но още се уча в това ново за мен нещо.
Света на блоговете е толкова пространен и интересен, че понякога губя по няколко часа на ден в разглеждане на различни блогове. Те са толкова много, различни и интересни, а аз съм изключитено любопитна и с много интереси, че понякога се чудя как ще следя всички тези интересни писания, проекти и мнения. Има наистина полезна информация или просто интересна, вдъхновяваща и замисляща.
Всеки нов последовател ме кара да се усмихна. Това означава, че случайните мисли, който се реят из съзнанието ми, са интересни и на някой друг. Все още не ми е ясен принципа на появата на нови последователи и какво точно ги задържа, но важното е, че появата им ме радва. Поне в едно съм сигурна - добър начин е просто като ти последваш интересните ти хора и те може и само от чисто любопитство проверяват какъв си и за какво се бориш. Друг метод за сега не ми е известен, но в крайна сметка моят блог е личен, не комерсиален и нямам за цел да се сдобия с възможно най-много хора, които следят блога ми.

4 коментара:

Владимир Кабрански каза...

На прав път си, като обръщаш внимание повече на другите блогове. Колкото до последователите на твоят, те ще се увеличават с времето, а най-сигурният начин за това е да бъдеш себе си. И още едно нещо, което рано или късно и сама ще разбереш. Поне при мен, около 30% от тях след като са се регистрирали на таблото, не са стъпили втори път:(.

MadWizard каза...

Браво. Страхотно.
20 последователя са едно много добро начало!!!

p.s. махнете кода за спам.
Аз не съм бот!
:)

Nenata-ve каза...

Да махна кода за спам добре, но не знам как

Пламен Бочев каза...

Ти си пиши, щом е интересно, ще те четат. :)
ЧБМ :)

Публикуване на коментар

Ще се радвам на вашия коментар, стига да не сте груби или цинични.