четвъртък, 25 ноември 2010 г.

За лилавите пухове

Като дойдох в Полша установих с голямо удоволствие, че тук нямат хлебарки. Чисто спретнато общежитие с жълти стени, какво повече може да иска човек. Но, винаги има по едно такова "но", се натъкнах на нова домашна напаст - лилавите пухове. Те дебнат от всеки ъгъл и няма значение колко пъти си мел, винаги се появяват отнякъде и ти налазват чорапите. Няма отърване. Днес обаче минаха всякакви граници. Бяха ми останали само 3 бисквитки, които възнамерявах сладко сладко да изям с чаша мляко за вечеря. Само секунда разсейване доведе до непоправимото - изпуснах едната. Ужас. Горката, малка, вкусна бисквитка, когато се наведох, тя вече беше налазена цялата от лилавите пухове. Беше толкова тъжна гледка, но нямах друг избор освен да я изхвърля. :( Пак ще помета като един вид отмъщение, но сигурно ще е безсмислено. Лилавите пухове са безмилостни и винаги се връщат. Идея си нямам и откъде идват, при условие, че единствения възможен източник са двете одяла, който са по скоро кафяво-червено-жълти отколкото лилави.

П. П. Днес Звездичката ме номинира за Блог на деня и ако искате може да ме подкрепите тук. :)

снимка: Kikariz

8 коментара:

YMY каза...

Аууу, каква страхотияяя!!! Ууу! :-O :-X
Смях! :-D (rofl)
Мисля да не гласувам за теб, много ще ти стане, а и самочувствието ти и без това е неприлично високо... и ме комплексираш! :-Ррр

Unknown каза...

Ти си! :)

Nenata-ve каза...

Кое? Моето самочувствие? Прекалено високо? Нееее. Пък и кой ми го казва. :D Aко има нечие самочувствие, с което моето заедно си е удряло главата като минава през вратата, то определено това е твоето Baby. :РРР Какво комплексиране, какви 5 лева? (хихик);)

@Кръстю Аз съм! :)

Zvetanka Shahanska каза...

Интересно, за пръв път чувам за такава напаст! И то лилава...:)))Снимката е много подходяща:) Разсмя ме, благодаря и усмихнат ден!

Nenata-ve каза...

И аз не бях подготвена за нея. Радвам се,че те разсмях. :)

YMY каза...

(smirk) :-P Самочувствието ми не е високо! То е оправдано! 8-) ^^ Има разлика, хаха! ;-) :-D

Аз още вчера като ти видях 90-те % знаех, че ще си ти! Честито! :-)

Nenata-ve каза...

Айде сега, какво ще се обиждаме ли? Ще кажеш, че моето не е оправдано, моля, моля.

YMY каза...

Че кой говори за теб, хаха, гузен негонен бяга! :-Р
Сладуранооо, виж как излизат подсъзнателните ти опасения! :-D Аз наистина изоообщо не съм си помисляла подобни неща... знаеш, че съм "егоцентрик" и дрънкам само за себе си... хаха!
Ужас! Ужас! Как ми се обиждаш... вярно не мога да те позная! Ама като си дойдеш и ти хвърля един отрезвителен бой и ... хаха другото ще го запазя в тайна и пак ще си си ти и само мояяя! (devil)(chuckle)

Публикуване на коментар

Ще се радвам на вашия коментар, стига да не сте груби или цинични.