четвъртък, 6 януари 2011 г.

Общи размисли за изминалата година


И така дойде 2011 и блогаът ми навърши една годинка на 30.12.10. Аз пропуснах да го отбележа, дано не се разсърди. В края на годината имах проблеми с компютъра - прегряваше, нямах и интернет. Знам напразни оправдания са, но да си кажа. Трябваше да не си оставям блога така самичък месец и половина, но аз отдавна се признах за лош блогър.
И така набързо да понаваксам. Блогът ми се разви изненадващо добре за една година - има си цели 54 последователя, а помня колко щастлива бях като си имах 3 :).
Най-после успях да се успокоя и уравновеся, но и това не се знае до кога. За момента съм щастлива и в Полша за още месец и половина, докато ми свърши семестъра.
Празниците изкарах с близки и любими хора в България. Толкова ми беше приятно, че не ми се идваше обратно тук, но получих изключително топло посрещане и успях да се зарадвам на завръщането си. Дядо Коледа ми донесе изключително пухкава и топла кожена шапка, която предпочитам повече да гушкам, отколкото да нося и една невероятна гигантска плюшена панда :). От баниците и всякаквите неща с късмети, до които имах достъп ми се паднаха късметите както следва: училище, купони, купони, следване в чужбина. Очертава се една много интересна 2011. Да не забравя и вторият пред дипломен проект и самата ми дипломна работа, които предстоят.
П. П. елхата, подаръците и Дядо Коледа ги направих от пластелин малко преди да се върна в България като ме беше обхванало коледното настроение. :)

3 коментара:

Nenata-ve каза...

Честита и на теб и всичко най-хубаво :)

Alhzar каза...

Честото и на блога и на теб Нев, тук винаги ми е било едно от любимите места. Място, което да посещавам, място, което да чета. Винаги ми е приятно когато видя, че си писала. :)

Nenata-ve каза...

Мерси много Nezzo :))) и на мен винаги ми е било приятно да посещавам блога ти и да го чета.

Публикуване на коментар

Ще се радвам на вашия коментар, стига да не сте груби или цинични.