понеделник, 31 май 2010 г.

Непредвидена публикация


Както вече отбелязах , аз съм в заверка и би трябвало основно да чертая, което, уви, аз не правя толкова старателно, колкото би следвало. По същата причина гледам и да не се занимавам много с блогосферата тъй като ми е прекалено интересно и губя доста време. Но се оказа, че съм номинирана от Nezzo за Блог на деня, за което съм й искрено благодарна. По случая ще ви разкажа нещо мъничко.
Аз обожавам дъжда. Особено летният. Топлият, летен дъжд, който се излива в задушния, жарък следобед на някой мързелив ден. Когато всичко е застинало и въздуха може да се реже с нож и маранята кара силуетите да танцуват под парещите лъчи на слънцето. Тогава дъжда е като един дългоочакван благодат, който идва за миг, разнася прохлада и отминава само за няколко минути. Обожавам усещането от едрите капки, които се стичат по кожата ми. Хладните пътечки, които прокарва всяка една по тялото ми. Усещането за безгрижие и радост. Желанието да скачам в локвите като малко дете. Спомените за онези лета при баба ми, когато се промъквах с братовчед ми до магазина за дъвки насред пороя.
Всичко това ми носи дъжда. А въздуха след него е кристално чист и свеж. В град като Плевен, където съм родена и лятото температурите са изключително високи, дъжда се явява истинска манна небесна.

снимка: musicangel071

7 коментара:

Valkocompany каза...

В град като Плевен току що заваля:)

Анонимен каза...

Аз също обичам дъжда. Да ме целува и аз да го целувам. Не искам да го споделям с никой друг, искам просто да му се отдам. Да сме само Аз и Той. Мразя чадъри. Има доста еротика в дъжда!
Успех на кастинга :)

Nenata-ve каза...

@Lana Какъв кастинг? Иначе си изключително права за дъжда.
@Valkocompany Аз съм в София сега и точно като се прибирах преди час ме хвана един бърз дъждец. Беше доста освежаващ. Добре че и в Плевен е поразхладило малко. :)))

Alhzar каза...

Аз номинирах, но не успях да ти докарам победа...

Nenata-ve каза...

Е то колко му е. Ние сме за участието, не за победата. Пък и за мен беше по - голяма тръпка, когато спечелих блог на деня съвсем в началото някъде на третата ми публикация. :))) Само не знам с колко изгубих.

Alhzar каза...

3

Bla каза...

Само с 3? То т'ва си е победа почти. :)

Публикуване на коментар

Ще се радвам на вашия коментар, стига да не сте груби или цинични.